Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para BALYOZLA KIRILAN CAMA ÖDÜL - Gündem Haberleri

        Özel Güvenlik Dergisi'nin Ankara Hilton Oteli’nde düzenlenen ödül töreninde eski Adalet Bakanı Bakan Cemil Çiçek, AKP Grup Başkanvekili Salih Kapusuz, TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney ile üst düzey polis müdürleri katıldı. Törende, OSET Güvenlik firması ürettiği zırhlı cam ile ödüle layık görüldü. Güvenlik'in ödülünü, "Öyle bir zırhlı cam ürettiniz ki az daha Başbakanımızın hayatına mal oluyordu" diye anons edilen şirketin yönetim kurulu başkanı Mustafa Karakuş aldı. Karakuş anons edildiğinde eski Adalet Bakanı Çiçek, "Yanında balyozu da getirmiş mi" şeklinde konuşunca, salonda kahkahalar atıldı.

        Gecede özel güvenlik sektörüne katkıda bulunan kişi ve şirketler “kristal” ödülleri verildi. TOBB Özel Güvenlik Sektörü Meclis Başkanı ve AKP Ankara milletvekili adayı Hasan Gazi Öner “yılın adamı”, Emniyet Özel Güvenlik Şube Müdürü Harun Bozkurt da yılın bürokratı ödülünü aldı.

        Törende özel güvenlik sektörüne katkılarından dolayı bazı gazetecilerin güvenlik muhabirlerine de “kristal iletişim” ödülü verildi. Star Gazetesi’nden Kamil Elibol, Zaman Gazetesi'nden Sedat Güneç, Aksiyon Dergisi'nden Fatih Uğur, Sabah Gazetesi'nden Kadir Ercan, Akşam Gazetesi'nden Mutlu Çölgeçen, NTV'den Gökhan Gerçek, CNNTürk'ten Gökhan Bozkurt da güvenlik alındaki yaptıkları haberlerden dolayı ödüle layık görüldü.

        Ödül töreninde Milli İstihbarat Teşkilatı eski yetkilisi, Türkiye Özel Güvenlik Dernekleri Federasyonu Başkanı Osman Nuri Gündeş de yılın en centilmen güvenlikçisi olarak ödüle aldı.

        MEDYATAVA - ANKA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ