Üye girişi

Habertürk üyeliğinize ulaşmak için lütfen kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak giriş yapınız. Kaydınız yoksa yeni üyelik kaydı yapınız.

Kullanıcı Adı

Şifre

SON DAKİKA :
 
Ana sayfa > Otomotiv
Renault Fluence tanıtımı yapıldı
Fluence'in son Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Flueence Sport Way modeli ise 2010 yılında satışa sunulacak
04 Kasım 2009 Çarşamba, 08:38

Renault-Nissan ittifakının uluslararası mühendislik bölümleriyle işbirliği çerçevesinde geliştirdiği ve Türkiye'de üretilen Renault Fluence modeli Ankara Sheraton Otel'de düzenlenen törenle tanıtıldı.

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar tanıtımda yaptığı konuşmada Rusya, Romanya, Akdeniz Havzası, Avusturalya, Orta Doğu ve Avrupa'nın da içinde bulunduğu 80 ülkede satışa sunulacak Flueence'in Renault'un ürün arzını güçlendirecek yeni bir dünya modeli olduğunu söyledi.

Renault markasının ve grubunun marka değerlerine uygun biçimde ''drive the change'' sloganını benimsediğini söyleyen Aybar, tüketiciye ürününü dikte ettiren şirket kültürünün geride kaldığını, birçok otomobil firmasının küresel krizde zor durumda kalmasının nedeninin onlara insan odaklı yaklaşmamalarından kaynaklandığını öne sürdü.

Günümüz tüketicilerinin üretilen ürünü bizzat kendisinin belirlediğini, tüketicilerin şirket kültürü ve vasfını oluşturduğunu belirten Aybar, ''Otomobil, sadece otomobil değildir. Otomobili sosyalleştirmek ve onun algılanmasını değiştirmek durumundayız. Değişimi yönet sloganını da bu yüzden benimsiyoruz'' dedi.

RENAULT FLUEENCE'NİN DONANIMI 

Prestijli bir sedan olarak tasarlanan Flueence'in, Authentique ve expression ve privvilege olmak üzere üç donanım seviyesi bulunuyor. Flueence üç yıl veya 100 bin kilometre garantiyle, 37 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunulacak. Renault Mais tarafından hazırlanan Flueence'in reklam filmi tüm dünyada gösterilecek.

Flueence'in son Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Flueence Sport Way modeli ise 2010 yılında satışa sunulacak.

Ece Özbek'in sunumuyla yapılan tanıtımın sonunda düzenlenen kokteylde sanatçı Erol Evgin sevilen parçalarını söyledi.

AA

Haber Yorumları (8)
megane2 serisi tamamen faciaydı aynı 2 tane megane kullandım ikisindede aynı sorun 10.000kmde torpidodan ses geliyo renault'mu kapıya sokmam artık
Misafir  04 Kasım 2009 10:17
lpg'li mi acaba
Misafir  04 Kasım 2009 09:52
reklamlarda plaknın 34 olmasını kınıyorum araba bursa da üretiliyor 16 plaka yapılabilirdi yöneticilerin düşünmesi gereklidir.
Misafir  04 Kasım 2009 08:46
iyi bi araba.
Misafir  04 Kasım 2009 02:42
alemin kralı renault 12 torostur.
Misafir  03 Kasım 2009 22:24

Tüm yorumları görmek için tıklayınız...

Sayfamızda yer alan okur yorumları, kullanıcılarımızın kendi görüşleridir.
Okur yorumlarından haberturk.com sorumlu tutulamaz.
 
Artanlar
Azalanlar
En çok işlem
Tümünü göster
Avrupa
Amerika
Asya
Tümünü göster

Hizmetler ve İletişim : Blog | Video | SMS Paketleri | Üyelik | Bize ulaşın | İzleyici temsilcisi | Künye | Reklam
Kategoriler : Gündem | Ekonomi | Spor | Dünya | Medya | Polemik | Magazin | Kültür-Sanat | Yaşam | Sağlık | Teknoloji
Diğer Linkler : Hava Durumu  |  Para Durumu  |  Telefon Rehberi
İzleyici Hattı : (0212) 313 60 00 pbx
Hisse senedi verileri 3 dakika, Tahvil-Bono-Repo özet verileri 15 dakika gecikmelidir.
Site Verileri FOREKS üzerinden sağlanmaktadır

İMKB isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.
İMKB ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen İMKB'ye ait olup, tekrar yayınlanamaz.

Bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yaplan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı HABERTURK.COM sorumlu tutulamaz.