Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Cruise Bayram için 100 farklı tatil noktası! - Turizm Haberleri

        Tarihin derinliklerine mi yürüsek yoksa denizin eşsiz evsahipleri balıkların huzurlu dünyasına mı dalsak? Bu bayram tatilinde, ailece denizin ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz bir tatil de seçmek mümkün, yalnız başınıza bir şehri baştan aşağı tanıyabileceğiniz yüksek tempolu bir tur da...

        Turizmciler, Ramazan Bayramı’nda, hükümetin, tatille ilgili, “6 gün mü olacak, yoksa 2 Eylül Cuma günü de tatil ilan edilerek 9 güne mi çıkarılacak” konusunu bir an önce karara bağlamasını bekleyedursunlar, tatil yapmaya kararlı olanların hareketlenmesi başladı. Bu Ramazan Bayramı'nda yavaş yavaş yaza veda ederken, sonbahara göz kırpıyoruz. Havalar tatil yapmaya gayet elverişli. Tur şirketleri bu güzel iki mevsimin buluştuğu tarihlerde ve bayramda çok özel tatil programlarıyla tatilcileri cezbediyor. Biz de yurtiçi, yurtdışı, kültür ve cruise olmak üzere birçok tatil çeşidinde 100 seçkin turu çıkardık. Yazması bizden, seçip gitmesi sizden!

        AKDENİZ'İN YARAMAZ ÇOCUĞU SİCİLYA

        499 Euro’dan başlıyor Bu bayramın en gözde tatil bölgesi olmaya aday Sicilya, Akdeniz’in kucağına sarıp sarmaladığı, gözlerden uzak, İtalya’nın heyecan verici ve bambaşka bir parçası gibi... Pek çok uygarlığın uğrak yeri olan ada, artık mafyasıyla değil; zengin tarihi, kültür mirası ve mutfağıyla anılıyor. Ve bir de heybetli Etna Yanardağı’yla.. Sicilya, mutfağı ve şarabı, buram buram tarih kokan sokakları, katedralleri, kiliseleri ve sanki zamanı Ortaçağ’da durduran köyleriyle Türk ziyaretçilerin keşfini bekliyor.

        FİYATLAR VE DESTİNASYONLAR İÇİN TABLOLARIN ÜZERİNE TIKLAYIN

        ESRA ŞAHİN- GAZETE HABERTURK- HT TATİL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ