Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Elazığ'da korkunç cinayet! Fizyoterapi teknikeri Burcu Demir eşi tarafından öldürüldü! Son dakika haberi

        Elazığ'da fizyoterapi teknikeri kadın, çalıştığı hastane önünde eşi tarafından öldürüldü.

        Fotoğraf: DHA

        AA'da yer alan habere göre özel bir hastanede fizyoterapi teknikeri Burcu Demir (32) hastane önüne gelen uzman çavuş eşi M.C. ile tartıştı.

        Fotoğraf: İHA

        TARTIŞMADA SİLAHINI ATEŞLEDİ

        Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu M.C, eşine silahla ateş etti. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

        KAÇAN KATİL ZANLISI ARANIYOR

        Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Demir'in cenazesi, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.

        REKLAM

        Fotoğraf: İHA

        Olay yerine gelen çiftin yakınları sinir krizi geçirdi. Kaçan zanlı polis ekiplerince yakalandı.

        1 AY ÖNCE NİKAH KIYMIŞLARDI

        DHA'da yer alan habere göre de başından ve göğsünden vurulan kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli aracı ile kaçtı. Burcu Demir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kaçan şüpheliyi de yakalamak için çalışma başlatıldı. Çiftin 1 ay önce resmi nikahlarının kıyıldığı ancak düğünlerinin yapılmadığı öğrenildi.

        VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

        Elazığ Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Olgunlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, B.C. isimli şahıs, nişanlısı (resmi nikahlı) M.C. isimli şahıs tarafından tabanca ile vurulmuş ve olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Şüpheli M.C. isimli şahıs, olayda kullandığı silah ile birlikte kolluk birimlerimizce kısa sürede yakalanmıştır. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

        *Haberin görseli İHA tarafından servis edilmiştir

        ÖNERİLEN VİDEO

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ