Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eşinden uzaklaştırma cezası aldığı için intihara teşebbüs eden şahsı eşi ikna etti

        Olay, merkez Karatay ilçesi Keykubat Mahallesi Fetih Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre, eşini darp ettiği gerekçesiyle uzaklaştırma cezası alan sanayide dorse kaynakçısı olduğu öğrenilen 4 çocuk babası Seyit P. eşinin kendisini terk etmesi sonucu cadde üzerindeki 7 katlı inşaatın beşinci katına çıkarak intihar etmek istedi. Seyit P.'yi gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Servis Ekipleri sevk edildi. Polisin dakikalar süren ikna çabasına rağmen eşi ve çocuklarının gelmeden inşaattan inmeyeceğini belirten şahıs uzun süre direndi.

        İHA'nın haberine göre; intihar etmek isteyen Seyit P. eşini çok sevdiğini ve kendisini affetmesini istediğini söyledi. Polis, Seyit P.'nin eşine ulaşarak olay yerine çağırdı. Kısa sürede yakınları ile olay yerine gelen şahsın eşi Raziye P. eşiyle telefonda görüştükten sonra polis eşliğinde intihar etmek isteyen eşi Seyit P.'nin yanına çıktı. Yaklaşık 30 dakikalık ikna çabasının ardından şahıs eşi ile birlikte aşağıya inerek hazırda bekletilen ambulansa alındı. Çift kontrol amaçlı ambulansla Konya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

        Öte yandan olay yerinde toplanan vatandaşlardan bazıları cep telefonu ile canlı yayın yaparken, bazıları ise çekirdek yiyerek olayı izlemesi ise dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ