Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen "Teknolojiyi Abartma Geleceğini Karartma" projesinin kapanış etkinliği yapıldı.

        "Teknoloji Bağımlılığından Korunma ve Güvenli İnternet Kullanımı" konusunda bilinçli nesiller yetiştirilmesi, gençlerin teknolojiyi doğru ve faydalı amaçlarla kullanmalarının sağlanması ile bağımlı olmalarının engellenerek sportif ve sanatsal etkinliklere yönlendirilmesi amacıyla etkinlik düzenlendi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki programda 350 anaokulu, ortaokul ve lise öğrencisinin katılımıyla "Az Teknoloji Çok Huzur" isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

        Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan "Çocuk Gözüyle Polis" isimli resim sergisi akabinde öğrencilere hediye ve ikramlarda bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler