Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Galatasaray 150 milyonluk servet peşinde! Manchester United maçını kazanırsa... - Galatasaray haberleri - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, A Grubu beşinci maçında Manchester United'ı konuk edecek. Bu karşılaşmayı kazanması durumunda grup üçüncülüğünü garantileyecek olan sarı-kırmızılılar kasasını da dolduracak!

        Geçen sezon yeniden ayağa kalkarak şampiyonluğa uzanan Galatasaray bu sezon mağazacılık ve maç günü gelirlerinde de rekor üstüne rekor kırmaya başlamıştı. Yeni sezonun ilk 4 ayında rekor gelir elde eden sarı-kırmızılı kulüp, Manchester United maçıyla birlikte kasasını doldurmak istiyor.

        REKLAM

        Kapalı gişe oynanacak dev maç öncesi mağazalarda hazırlıklar tamamlandı. Üretimde olan 100. yıl forması dışında mevcut formalar, mağazalardaki yerini aldı ve satışa sunuldu. Icardi için altı parçalık tişört setinin yanı sıra biblo ve lamba ürünleri de çıkaran Galatasaray, maç günüyle birlikte rekor satış olmasını bekliyor.

        Sarı-kırmızılıların, Manchester United maçında bir günlük gelir hedefinin 50 milyon liranın üzerinde olduğu öğrenildi. Galatasaray'ın Manchester United'ı yenmesi durumunda kasasına 2.8 milyon Euro'luk galibiyet primi de girecek ve sarı-kırmızılıların geliri 150 milyon TL'yi bulabilecek.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ