Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Fazilet Hanım ve Kızları 22. bölüm fragmanı: Fazilet yalıdan kovuluyor!

        Oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Afra Saraçoğlu gibi isimlerin yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları, 21. bölümüyle Cumartesi akşamı izleyicisiyle buluştu. Dizinin 21. bölümünün ardından 22. bölüm fragmanını bekleyen izleyicilerin bekleyişi sona erdi. Fazilet Hanım ve Kızları 22. bölümde neler yaşanacak? İşteFazilet Hanım ve Kızları 22. bölüm fragmanı...

        FAZİLET HANIM VE KIZLARI 22. BÖLÜM FRAGMANI

        Fazilet Hanım ve Kızları'nın merakla beklenen 22. bölüm fragmanı izleyicilere sunuldu. Dizinin yayınlanan 21. bölümünün ardından izleyiciler tarafından heyecanla beklenen 22. bölüm fragmanında, Fazilet Hanım'ın yalıdan kovulduğu görülüyor. İşte Fazilet Hanım ve Kızları 22. bölüm fragmanı...

        REKLAM

        FAZİLET HANIM VE KIZLARI 21. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin Cumartesi akşamı ekrana gelen 21. bölümünde;

        Hazan’ın Kerime için uydurduğu mazaret, günlerdir şüphenin pençesinde kıvranan Sinan’ı uç bir noktaya getirirken Yağız, Hazan’ın gazete haberleriyle ilgili yalan söylediğinden emindir.

        Sinan’ın tepkisiyle neye uğradığını şaşıran Hazan için, Sinan’ın suçlamalarının altından kalkmak kolay değildir. Hazan, Yağız’ın tüm gerçeği söyle baskısına rağmen, iki kardeş için de söylediklerinin arkasında durmak zorundadır. Diğer yanda Ece’yi Yasin’le birlikte yakalayan Fazilet, bu tuhaf buluşmanın Hazım’ın kulağına gitmesiyle kızının evliliğini korumak için kolları sıvarken, Yasemin’in hedefinde olduğunun farkında bile değildir.

        REKLAM

        Sinan, Yağız ve Hazan arasında tansiyon yükselirken, Sinan’ın ağır suçlamaları Hazan’ı yeni bir yol ayrımına sokar. Gururu ve kalbi kırılan Hazan’ın can acısı ve öfkeyle attığı adım sadece Sinan için değil Yağız için de büyük şok olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ