Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'den eşi Wanda Nara'ya şaşırtan sözler! "Savunulacak bir tarafı kalmadı"
        1

        Mauro Icardi ve menajerliğini de yapan eşi Wanda Nara arasındaki problemler uzun zamandır dünya basınında gündemden düşmüyor. Galatasaray'a yeni sezonda transfer olmasıyla büyük ses getiren dünyaca ünlü yıldız Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara arasındaki ayrılık iddiaları çok konuşulmuştu. Bir barışık bir küs çift arasında sular durulmuyor. Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi eşi Wanda Nara ile yaşadıkları kriz sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Nara'nın ayrılık açıklaması sonrası Icardi, "Artık geldiğimiz noktada Wanda'nın savunulacak bir tarafı kalmadı. Tavırlarıyla tüm dünyanın alay konusu oluyor" dedi.

        2

        Galatasaraylı Mauro Icardi'den ayrıldığını açıklayan Wanda Nara, son olarak yıldız futbolcunun eski takım arkadaşı Dani Osvaldo'nun kendisini soyunma odasında sıkıştırdığını söylemişti.

        3

        Yaşanan olaylar sonrası bu iddialar günceme bomba gibi düşmüş, çok konuşulmuştu. Gelişmeler sonrasında 29 yaşındaki futbolcu sessizliğini bozdu. Icardi, "Ben deli değilim. Wanda'nın nasıl bir insan olduğunu her zaman bildim ve onu savundum" dedi.

        4

        Yıldız futbolcu, "Artık geldiğimiz noktada Wanda'nın savunulacak bir tarafı kalmadı. Tavırlarıyla tüm dünyanın alay konusu oluyor. Ben bunlara katlanmaya hazır değilim" diye konuştu.

        5

        Icardi sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben çocuklarımızı düşünüyorum. Çünkü, olan onlara oluyor. Benim nasıl bir baba olduğumu biliyorlar."

        6

        "Benden olmayan çocuklarımızı bile hep kendi çocuklarım gibi sevdim. Wanda döndüğü zaman ne yapacağımıza oturup bakacağız. Medyadaki bu sirk oyunu bitecek."