Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Gossip Girl'in yıldızı da tacizle suçlandı!

        Oyuncu Kristina Cohen, üç yıl önce Gossip Girl dizisinin yıldızı Ed Westwick'in tacizine uğradığı iddasında bulundu.

        Time Gazetesi'nin haberine göre, Cohen, Facebook'ta paylaştığı bir açıklamayla Hollywood yıldızlarına karşı yöneltilen farklı isimlerin suçlamalarından cesaret bulduğunu söyledi.

        Cohen, Westwick ile erkek arkadaşı aracılığıyla tanıştığını ve olayın, çift olarak Westwick’in evine yemeğe gittikleri bir gece gerçekleştiğini ifade etti.

        Cohen, Westwick’in 'Hepimiz sevişelim' önerisinin ardından afallasa da, erkek arkadaşı ev sahibini rahatsız etmemek için Cohen’i akşam yemeğine kalmaya ikna etti. Daha sonra Cohen, yorulduğunu ve ayrılmak için izin istediğini, ancak Westwick’in biraz kestirmek için misafir odasını kullanabileceğini söylediğini ve burada tacize uğradığını belirtti.

        REKLAM

        "Misafir odasına gittim, uzandım ve nihayet uyuyakaldım. Aniden uyandım ve Ed üstümdeydi. Elleri vücuduma girdi. Durmasını söyledim ama güçlüydü. Yapabildiğim kadar güçlü şekilde mücadele ettim ama eliyle yüzüme yapıştırdı, beni sarstı. Çarpıldım ve dehşete düştüm. Konuşamadım ve artık hareket edemedim. Beni bastırdı ve tecavüz etti." dedi.

        https://www.instagram.com/p/BbM4P6jBU26/

        Westwick ise Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla suçlamaları redderek, "Bu kadını tanııyorum. Asla herhangi bir erkeği ya da kadıni rızası olmadan bir şeye zorlamadım. Asla kimseye tacizde bulunmadım" açıklamasında bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ