Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan açıklama...

        Berkin Elvan davası Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı rehin alan DHKC'lilerin kendileri için arabuluculuk yapmasını istedikleri CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu konuyla ilgili Radikal'e konuştu.

        Olayın çok yeni olduğunu ve bir bilgisi olmadığını belirten Tanrıkulu, ancak konuyu yakından takip edeceğini söyledi. Tanrıkulu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Şu an Kadıköy’de bir cenazede olduğum için konudan haberdar değilim. Telefonumda cevapsız çağrılar var ancak numaraların kime ait olduğunu bilmiyorum. Gün içerisinde konuyu yakından takip edeceğim."

        SEZGİN TANRIKULU VE ÜMİT KOCASAKAL ADLİYE'YE GİTTİ

        Öte yandan İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal da Çağlayan Adliyesi'ne gitti. Kocasakal'ın ardından örgüt üyelerinin 'aracı olmasını istediği' CHP'liSezgin Tankıkulu da Çağlayan Adliyesi'ne geldi.

        METİN FEYZİOĞLU: DUALARIMIZ SAVCIMIZLA

        Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu: "Cumhuriyet Savcısını rehin alma eylemi bir terör eylemidir. Hiçbir gerekçe bunu masum ve haklı gösteremez. Dualarımız savcımızla" dedi. Metin Feyzioğlu, savcının rehin alındığı Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

        İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ