Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kurbanlık parasının kurbanı oldu

        Aydın merkez Ata Mahallesi'nde önceki gün meydana gelen şüpheli ölümle ilgili sır perdesi çözüldü.

        İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, gece geç saatlere kadar devam ettikleri tahkikat sonunda; Denizli Pamukkale Üniversitesi Anaokulu Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi M.B'nin (26) katil zanlısına ulaştı. M.B.'nin ailesi tarafından 3 gün önce satılan kurbanlık hayvanlarının parasını çalmak isteyen komşusu tarafından öldürüldüğü öğrenildi.

        Bilindiği gibi Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde öğrenim gören ve bayram tatili için Aydın'daki ailesinin yanına gelen M.B. Ata Mahallesi 475 Sokak'taki evinde ölü bulunmuş, ve M.B.'nin vücudunda bıçak darbelerine rastlanmıştı. İlk etapta intihar zannedilen olayla ilgili soruşturma başlatılırken, genç kızın cesedi üzerinde yapılan otopside olayın intihar değil cinayet olduğu tespit edilmişti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri M.B.'nin katil zanlısı 16 yaşındaki M.A.'yı yakaladı. Gözaltına alınan M.A.'nın suçunu itiraf ettiği ve cinayeti M.B.'nin ailesinin 3 gün önce satmış olduğu kurbanlık hayvanların parasını almak için eve girdiği sırada işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.

        Aydın Adliyesi'ne sevk edilen olayın zanlısı 16 yaşındaki M.A. savcılıktaki ifadesinden sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Yaklaşık 3.5 saat süren mahkemenin ardından; M.A., tutuklanarak Aydın E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

        TOPRAĞA VERİLDİ Üniversite öğrencisi Muradiye Pekgüzel gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Ata Mahallesi Yunus Emre Camii'nde bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından öğretmen adayı Muradiye Bekgüzel (26), Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bayrama bir gün kala kızlarını kaybeden Muradiye'nin yakınları cenaze töreninde taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine aşırı bitkin ve halsiz olduğu için Muradiye'nin annesi ve kız kardeşleri katılmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ