Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şehit Başçavuş İsmail Yavuz'un cenazesi son kez evinde

        Şehit Jandarma Başçavuş İsmail Yavuz'un cenazesi, Kabazlı Mahallesi'ndeki Hamidiye Camisi'ne getirildi. Burada eşinin tabutuna sarılan Birsen Yavuz ve 11 yaşındaki Mehmet Eren, bir süre gözyaşı döktü.

        Şehidin cenazesi, öğle namazının ardından askerlerin omuzlarında Kurdele Caddesi'nden Kabazlı Mahalle Mezarlığı'na götürülerek, toprağa verildi. Güzergah boyunca toplanan vatandaşlar ise tekbir getirip, terör örgütü PKK aleyhine slogan attı.

        Cenaze törenine katılan Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci, şehidin ailesine başsağlığı diledi. Törene, Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, Vali Erdoğan Bektaş ile bazı milletvekilleri ve vatandaşlar da katıldı.

        Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Kayacık Mahallesi yol ayırımında önceki gece teröristlerce yakılan ateşe müdahalede bulunmak için olay yerine giden jandarma ekibine düzenlenen bombalı saldırıda 2 askeri personel şehit düşmüş, 4 asker yaralanmıştı.

        AA

        EVİNDE HELALLİK İSTENDİ

        Jandarma Başçavuş İsmail Yavuz'un cenazesi, Salihli ilçesi Kabızlı Mahallesindeki evine helallik alınmak için getirildi.

        Diyarbakır'ın Lice ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce bomba yüklü aracın patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Başçavuş İsmail Yavuz'un cenazesi, Salihli ilçesi Kabızlı Mahallesindeki evinehelallikalınmak için getirildi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ