Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Boğaziçili kız anlattı: ‘Jiletle boğazını keserim, ölürsün’ dedi

        Yusuf DOĞAN / HABERTÜRK

        8 Ağustos sabahı Boğaziçi Üniversitesi’nin Güney Kampusu içinde yer alan kız yurduna giren Y.P., G.G.B. adlı kız öğrenciye saldırmış, çıkan arbedede üniversiteli kız jiletle elinden yaralanmıştı. Kaçan saldırgan polis tarafından yakalanmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. 19 yaşındaki G.G.B. polise verdiği ifadesinde şunları anlattı:

        “Uyuyordum. Gözümü açtığımda yatağımın yanında çömelmiş vaziyette duran bir erkek olduğunu gördüm. ‘Siz kimsiniz, ne oluyor?’ diye bağırdım. Elindeki jileti göstererek, ‘Korkma sus, bağırma. Jilet var bak boğazını keserim ölürsün’ dedi. İtekledim, ‘Bırak beni ne oluyor’ dedim. ‘Sus’ dedi, jileti gösterdi ve ağzımı eliyle kapattı. Jiletin olduğu elini iteklediğim sırada parmaklarım kesildi. ‘Seni keser öldürürüm’ dedi. İteklemeye çalıştım gücüm yetmedi bağırmaya, yardım istemeye çalıştım” dedi.

        ÇIKIŞ KAPISINI TACİZ ETTİĞİ KIZA SORMUŞ

        Üniversiteli ifadesini şöyle sürdürdü: “Bağırmam üzerine yan odadaki arkadaşım odaya girdi, ‘Siz ne yapıyorsunuz?’ dedi. Şahıs üzerimden atlayarak odadan kaçmaya çalıştı, koridorun karşısında bulunan odaya girdi. Tekrar çıkarak odama girmek istedi, kapıyı ittim, ‘Çıkış nerede?’ diye sordu. Bağırmaya başladım. Kaçmaya başladı. Güvenlik gelip yakalamaya çalıştı fakat yakalayamadılar. Kaçıp gitti. Odamın kapısını kilitleyerek oturdum. Ambulans gelince arkadaşımla hastaneye gittik.”

        YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

        Öte yandan Habertürk, saldırgana ait yeni görüntülere ulaştı. Görüntülerden birinde saldırgan fakülte binasına giriyor ve katlardaki bölümlerin yer aldığı tabelaya bakıyor. Binada kısa süre gezdikten sonra çıkıyor. Diğer görüntülerde ise jiletli saldırgan, başka bir binada katları gezerken görülüyor. Alkolün etkisiyle zaman zaman yürümekte zorlandığı da görüntülerde yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ