Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Başkan Topbaş: Dünyaya medeniyeti biz getirdik

        Topbaş, İpsala Belediyesi'nin önünde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 78 milyon nüfusa sahip büyük bir aile olduğunu söyledi.

        Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhuyla destanlar yazdığını vurgulayan Topbaş, "Birlik olduğumuz zaman, omuz omuza verdiğimiz zaman Çanakkale destanları yazmış bir milletiz. Bin yıllık tarihimiz ve geçmişimiz var" dedi.

        "DÜNYAYA MEDENİYETİ VE HİZMETİ BİZ GETİRDİK"

        Türk milletinin tarih boyunca önemli işlere imza attığını dile getiren Topbaş, şunları kaydetti:

        "Biz medeniyette doruk noktasıyız. Fatih Camisi yapıldığında, Amerika kıtası daha keşfedilmemişti. Dünyaya medeniyeti ve hizmeti biz getirdik. Türkiye'yi yeniden istikrarlı bir şekilde, güçlü hale getirmek için bir araya geleceğiz. Türkiye ezber bozan, ayakları yere basan bir gelişim gösterecek. Millet olarak birlikteliğimize kastedenlere, kardeş kavgasına sürükleyenlere, gelecek adına yapmakta olduğumuz işleri bozmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Tek dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır. Bizim duygumuz birdir. Bizler geleceğe, hoşgörüye ve sevgiye yürüyoruz. Ve diyoruz ki, bu ülkede yaşayanlar bu ülkede yaşamaktan mutlu olsun."

        Yerel yönetimlerin ülkelerin güçlenmesine katkı sağladığını da aktaran Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak bu yönde uluslararası adımlar attıklarını sözlerine ekledi.

        İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, konuşmasının ardından Topbaş'a, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        Topbaş ayrıca, AK Parti İpsala İlçe Başkanlığı'nı, ilçede yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımları da inceledi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ