Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Telefona "Aradığınız kişi vurulmuştur" diye cevap verdi

        Ferdi DURDU/MALATYA

        Malatya'da 5 Kasım'da uzman onbaşı kayınbiraderi tarafından pompalı tüfekle yaralanan kadının, boşanma aşamasındaki eşiyle çocuklarının velayeti konusundaki anlaşmazlık yüzünden vurulduğu belirlendi. Kadın kanlar içerisinde yerde yatarken çalan telefonu açan komşusunun, arayan akrabasına "Aradığınız kişi vurulmuştur" dediği belirtildi.

        5 Kasım'da Çarmuzu Mahallesi Kaynarca İlkokulu karşısındaki Beykent Sokağı'nda E.Y. (21), ağabeyinin boşanma aşamasındaki eşi 2 çocuk annesi Z.Y.'yi (30) pompalı tüfekle kolundan ve göğsünden vurdu. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, olayın ardından polise teslim olan E.Y. tutuklandı.

        İfadesinde Bolu'daki Komando Tugayı'nda uzman onbaşı olarak görev yaptığını belirten E.Y., izinli geldiği memleketinde ağabeyinden boşanma aşamasındaki yengesi ile çocukların velayetini ağabeyine vermesi için konuşmaya gittiğini anlattı. Yengesinin kendisine hakaret ettiğini öne süren E.Y., otomobildeki pompalı tüfeği alıp komşusunun evine sığınan yengesini vurduğunu söyledi. E.Y., "Öldürmek isteseydim, ilk ateşlemeyi yaptığımda bu eylemi gerçekleştirecek imkana sahiptim. Niyetim kendisini yaralamaktı" dedi.

        Olayın yaşandığı evin sahibi M.A. (60) ise polise verdiği ifadesinde, vurulan kadının telefonunun çaldığını ve cevap veremeyecek durumda olduğu için telefonu kendisine uzattığını belirterek, "Telefonun karşısındaki bayana 'Şu an aradığınız kişi vurulmuştur' dedim. Başkaca bir şey konuşmadan telefonu kapattık" diye konuştu.

        Bu arada Z.Y.'nin Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavisinin sürdüğü ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ