Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da mütaahhit Osman Nuri Bakırcı'ya ofisinde silahlı saldırı düzenlendi

        Müslim SARIYAR/İSTANBUL

        İstanbul'da taahhüt ettiği daireleri sahiplerine teslim etmediği gerekçesiyle hakkında çok sayıda dava açılan inşaat firması sahibi Osman Nuri Bakırcı, Esenyurt'daki ofisinde silahlı saldırıya uğradı. Sağ bacağından vurularak yaralanan Bakırcı, hastanede tedavi altına alındı. Polis, saldırıyla ilgili 8 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin üzerinde 4 adet tabanca ile bu tabancalara ait çok sayıda mermi bulundu.

        Esenyurt'da önceki akşam meydana gelen olayda inşaat firmasına ait ofisten silah sesleri geldi. Saldırıda inşaat firması sahibi Osman Nuri Bakırcı, sağ bacağından vuruldu. İçeride bulunan müşteriler ise büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Yazgan ve Balyoz ekipleri gitti. Müşteriler dışarı çıkarılırken, Bakırcı, olay yerine çağrılan ambulansla Beylikdüzü'ndeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayın ardından başlattığı soruşturmada şüpheliler Murat D., Mustafa M., Fırat D., Bülent K., Selahattin Y., Soner Y., Emre S. ve Turgay V.'yi yakalayarak, gözaltına aldı.Şüpheliler ile birlikte 4 adet tabanca ve bu tabancalara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

        Şüphelilerin ifadelerinde, inşaat firmasına iş yaptıklarını ancak 5 yıldır alacaklarını tahsil edemediklerini saldırıyı da bu nedenle gerçekleştirdiklerini söyledikleri öğrenildi.

        YÜZLERCE DAVA AÇILMIŞTI

        İnşaat firması sahibi Osman Nuri Bakırcı'ya Esenyurt'ta yaptığı daireleri bitiremediği ve sahiplerine teslim etmediği iddiasıyla çok sayıda dava açılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ