Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Salih Yıldırım'ın şehadet haberi baba ocağına ulaştı

        Mardin'in Midyat İlçesi'nde Anıtlı Jandarma Karakol Komutanlığı'na bu akşam terör örgütü PKK tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Salih Yıldırım'ın İzmir'in Buca İlçesi'ndeki Buca Kapalı Cezaevi Lojmanlarında oturan baba ocağına acı haber ulaştı.

        Lojmanlara gelen askeri yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde Salih Yıldırım'ın şehit olduğunu cezaevi teknisyeni baba Mehmet Yıldırım ve anneye bildirdi.

        Çocuğunun şehadet haberini aldıktan sonra fenalaşan şehit annesine sağlık ekipleri müdahale etti. Haberin ardından şehit Astsubay Üstçavuş Salih Yıldırım'ın baba ocağı Türk bayraklarıyla donatıldı. Acı haberi alan yakınları da aileye taziye ziyaretinde bulundu.

        İZMİR'E TAYİNİ ÇIKMIŞTI

        Bekar olan şehit Salih Yıldırım'ın 2 yıldır Mardin Midyat'ta görev yaptığı ve kısa bir süre önce İzmir'e tayininin çıktığı öğrenildi. Yaklaşık 1 ay sonra İzmir'e gelmek için hazırlık yapan Salih'in Yıldırım'ın babası Mehmet Yıldırım'ın askeri yetkililere "Vatan sağ olsun" dediği belirtildi. Bir erkek kardeşi daha olduğu öğrenilen Jandarma Astsubay Üstçavuş Salih Yıldırım'ın cenazesinin memleketi Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde toprağa verileceği ifade edildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ