Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Üç otobüs, bir midibüs kazası: 2 ölü, 91 yaralı

        Samsun'dan Bursa'ya giden Naim P. yönetimindeki yolcu otobüsüne gece saat 01.30 sıralarında Karabük'ün Eskipazar ilçesi D-100 karayolu İsmet Paşa mevkisinde bir kamyon çarptı. Kavşaktan akaryakıt istasyonuna geçmek istediği sırada kamyonun çarpması sonucu ters dönen otobüse bu kez İstanbul'dan Tokat'a gitmekte olan Ali C.'nin kullandığı yolcu otobüsü çarptı. Kazada her iki otobüste aralarında çocukların da bulunduğu 68 yolcu yaralandı. 40 yaralı ambulanslarla hastanelere kaldırıldı, hafif yaralanan 28 yolcu olay yerinde sağlık görevlileri tarafından ayakta tedavi edildi.

        Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi Pazarören mevkisinde İstanbul'dan Van'a giden şehirlerarası yolcu otobüsü yağış sonrası yolda kayarak devrildi. Kazada 16 yolcu yaralandı.

        OTOBÜS REFÜJE ÇARPTI, 44 YOLCU YARA ALMADAN KURTULDU

        Yusuf T. (50) yönetimindeki Ordu-Ankara seferini yapan yolcu otobüsü, Çorum-Samsun karayolunun 25. kilometresinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yoldan çıktı. Refüjdeki bariyerlere çarparak duran araçtaki 44 yolcu kazayı yara almadan atlattı. Kazanın ardından rahatsızlanan Ayşe Kansız (66) adlı yolcu hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle otobüsten inen yolcular, yağmurlu havada yaklaşık 1.5 saat yolda beklerken, gönderilen yeni otobüsü soğuk nedeniyle battaniyelere sarındı.

        KULU'DA MİDİBÜS DEVRİLDİ: 2 ÖLÜ, 7 YARALI

        Konya'nın Kulu ilçesi yakınlarında devrilen Haydar D. yönetimindeki midibüste Ferhat Acun ile Şiyan Akkurt (53) öldü, 7 kişi yaralandı. Midibüsün Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait olduğu ve öğrenci ile velileri taşıdığı, bir spor organizasyonu için gittikleri Antalya'dan döndükleri belirtildi.

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ