Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Konya'da kamyonla çarpışan otomobil sürücüsü şoka girdi

        Konya'da kamyonla çarpışan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Kazada şoka giren otomobil sürücüsü Kerem Daş, "Zeki nerede sesini duyamıyorum. Ben bu rüyayı kaç sefer gördüm. Bana birisi mi çarptı ağabey" diye konuştu.

        DHA'nın haberine göre, kaza, saat 19.00 sıralarında merkez Karatay İlçesiKonya-Aksaray karayolu Aslım kavşağında meydana geldi.

        Afyonkarahisar'dan Kayseri'deki meyvesuyu fabrikasına kayısı taşıyan 40 yaşındaki Abdil Çimen yönetimindekikamyon,19 yaşındaki Kerem Daş yönetimindeki42 PP 309 plakalı otomobille çarpıştı.

        Kazada, metrelerce sürüklenip hurdaya dönenotomobilde, sürücü Daş ile yanındaki arkadaşı Zeki Samet Sağdıç sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucu Daş ve Sağdıç'ı çıkardı.

        YANINDAKİ ARKADAŞININAĞIR YARALANDIĞI KAZADA ŞOKA GİRDİ: BEN BU RÜYAYI KAÇ SEFER GÖRDÜM

        Otomobili kuzeninden emanet aldığı belirtilenKerem Daş, kendisine yardım edenlere, "Zeki nerede sesini duyamıyorum. Ben bu rüyayı kaç sefer gördüm. Bana birisi mi çarptı ağabey" diye sordu.

        Kerem Daş ambulanslaKonyaNumune Hastanesi'ne,ağır yaralanan Zeki Samet Sağdıç ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ