Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Başbakan Adalet bakanı ile görüştü

        Umut TÜTÜNCÜ / AHT -İSTANBUL

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Koşuyolu'ndaki İstanbul Özel Medipol Hastanesi'nde geçirdiği tamamlayıcı ikinci ameliyatın ardından dün taburcu olarak Kısıklı'daki evine geldi. Erdoğan bugün doktorlar tarafından kontrol edildi. Sağlık ekibi ise her zamanki gibi evinin önünde bekletiliyor. Erdoğan'ın, operasyon sonrası evinin bahçesinde kısa yürüyüşler yaptığı da belirtildi.

        Doktorlarının 'dinlenin' uyarılarına rağmen hastanede kalmak istemediği öğrenilen ve 48 saat sonra taburcu olan Başbakan Erdoğan, ilk ameliyattaki uzun dinlenme dönemin aksine bu kez hemen mesaiye başladı.

        Erdoğan, saat 11.00'de Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i evinde kabul etti. Başbakan'ın evine sivil plakalı bir araçla gelen Bakan Ergin'in ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü. Ziyaretle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Adalet Bakanı Ergin'in, TBMM Adalet Komisyonu'nda görüşülecek olan MİT yasasındaki değişiklik ile ilgili bilgi verdiği öğrenildi.

        MAKAM ARACINA TEMİZLİK

        Bu arada ikinci ameliyatla birlikte basın mensuplarının Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutunun önünde bekleyişi sürüyor. Başbakan Erdoğan'ın konvoyundaki araçlar genel bir temizlikten geçirildi. Erdoğan'ı dün hastaneden sivil plaka ile getiren araca da 0002 plaka takılarak yıkamaya götürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ