Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika DP'den AK Parti'ye transfer!

        Bir süre önce Demokrat Parti'den istifa eden Antalya'nın Demre ilçesi Belediye Başkanı Süleyman Topçu AK Parti'ye katıldı.

        Ak Parti ilçe binasında düzenlenen bir törenle partiye katılan Süleyman Topçu, saat 15.30'da partililerin tek tek elini sıkarak toplantı salonuna girdi.Belediye Başkanı Topçu, Demre'de yapılan kanalizasyon, içme suyu, yat limanı ve otel yatırımlarını hatırlatarak Demre'nin daha iyi bir hizmeti hak ettiğini söyledi. Geçmişte yaşanan kırgınlıkların siyasette olabileceğine değinen Topçu, "Kimseye kin gütmem.Kimseye de kırgın değilim.Telefonum zaten herkese açıktı. Bundan böyle Ak Partili arkadaşlarımın da aramasından mutluluk duyacağım.Cenab-ı Allah hayırlıysa nasip etsin. Herkese hayırlı olsun" diyerek imzasını attı.

        Ak Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı ise, Ak Parti saflarına katılmak isteyen herkesi partisine davet etti. Konuşmaların ardından üyelik formuna imza atan Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu ile Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı birlikte gazetecilere poz verdi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ