Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul - Maltepe'de Özel Harekat Ekiplerinin de katıldığı operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı

        İstanbul'da sabahın erken saatlerinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından çok sayıda adrese narkotik operasyonu yaptı. Operasyona Özel Harekat Ekipleri de destek verirken, operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

        İstanbul'da şafak vakti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde bağlı ekipler tarafından çok sayıda adrese uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Özel Harekat ekiplerinin de desteği ile yapılan operasyondaki adreslerden biri de Başıbüyük Mahallesi'ndeki müstakil ev görünümündeki bir binaydı. İki katlı binaya gelen ekipler, önce merdivenleri tırmanarak kapıya yöneldi. Özel Harekat ekipleri tarafından koç başı ile kırılan kapının ardından ekipler içeri girdi. Ancak adresin bir alt kat olduğu anlaşıldı. Ekipler daha sonra aşağıdaki daireye girerek arama yaptı. Adreste bir kişi gözaltına alındı.

        İstanbul'un diğer ilçelerinde yapılan operasyonlarda da çok sayıda kişinin gözaltına alındığı ve uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ