Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Ekmeleddin İhsanoğlu düşme tehlikesi geçirdi

        Seçim çalışmalarını Konya'da sürdüren Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası konferans salonunda kanaat önderleriyle bir araya geldi.

        İhsanoğlu, salona girerken bedensel engelli Murat Kayacan'ın akülü sandalyesinin kenarına oturup sohbet etti. Murat Kayacan'ın yanından ayrılan İhsanoğlu, biraz ilerledikten sonrada ayağı yüksek bir yere takılınca sendeledi. İhsanoğlu'nun yardımına MHP Genel Başkan YardımcısıRuhsarDemirelyetişip, kolundan tutmaya çalıştı.

        Cumhurbaşkanı'nın herkesin temsilcisi ve herkese eşit olması gerektiğini belirten İhsanoğlu, Çankaya'da devletin birliğini, Cumhuriyetin ve milletin bütünlüğünü temsil etmesi gerektiğini kaydetti. Dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in, Anayasa kitapçığını fırlattığını hatırlatan İhsanoğlu, devletin tepesindeki insanın tepesinin atmaması gerektiğini söyledi, "Hiç kimse Çankaya'da kavga, gerginlik istemiyor. O yüzden Cumhurbaşkanı devletin başı olarak serinkanlı olacak. Öfkeli olmayacak. Herkesi kucaklayacak" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ