Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (16 ŞUBAT 2018)

        BUGÜN DOĞANLAR İÇİN

        BUGÜN doğduysanız sez- gileriniz çok güçlü ve onları doğru kullanmasını biliyorsunuz. Etrafınıza karşı rahat tavırlarınız ve nazik duruşunuz çevrenizdekileri fazlasıyla etkiliyor ama bazen gereksiz alınganlık, kırılganlık ve küskünlükler yaşıyorsunuz.

        Alışkanlıklarınızı yeniden ve etraflıca gözden geçirmeniz gerekiyor. Özel hayatınızda başarılısınız. Bu sene, hayatınızda önemli açılımlar oluşabilir. Fırsatları kullanın.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş tutulmasıyla beraber çevreniz değişebilir. İşten elde edilen gelirlerinizde gelişmeler yaşanabilir. Farklı düşüncelerinizi zorlanmadan hayatınıza dahil edebileceksiniz.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizde düşündüklerinizi uygulamalı, esnek ve farklı yaklaşımlarınızın size kazandıracağını bilmelisiniz. Önemli bağlantılar işinizde kolay ilerlemenize neden olacak.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Uzak çevrenizin hayatındaki önemli değişimler sizin hayatınızı da etkileyebilir. Uzaklardan önemli haberler alabilirsiniz. Bu tutulma eğitim konularınızı hızlandırabilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu tutulmada partnerinizin hayatında parasal yönden hızlı ve beklenmedik gelişmeler olabilir. Bir vergi, kredi ve borçla uğraşabilir veya bir borcun altına girebilirsiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evlilikle ilgili adımlar söz konusu olabilir. Bu tutulmada, bir evlilik teklifi alabilirsiniz. Ortak işlerinizde hızlı adımlar devrede olacak, fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş tutulması, iş ve hizmet alanlarınızda oluşuyor. Birlikte çalıştığınız insanların hayatındaki değişimlere, evcil hayvanlarınızın ve kendinizin sağlık durumuna dikkat edin.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güneş tutulması, aşk hayatınızı etkileyecek. Değişimleri rahat karşılayacaksınız. Evliyseniz bebek haberi alabilir veya çocuk sahibi olmak için harekete geçebilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevgi dolu etkileşimlerle aile hayatınızda dengeyi sağlayabilirsiniz. Bu tarihten sonra evlenmeyi ve yuva kurmayı düşünüyorsanız işlerin rahat ilerlediğini görebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, eğitim, yayıncılık, radyo ve televizyon alanlarında işleriniz hızlanacak. Çevrenizdeki insanların hayatında önemli açılımlar oluşabilir.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Cebinize giren parayla ilgilenecek ve yatırımlarınızı artıracak işlerin önünüze geldiğini fark ede- ceksiniz. Fırsatları değerlendirin.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        16 Şubat yakınlarında (+, - 3gün) doğduysanız hayatınızda çok önemli değişimler oluşabilir. Bu tutulma sizi parlatabilir ve yaptığınız işlerde size büyük başarı verebilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beklenmedik olaylara maruz kalabilir, bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu tutulmada olayları iyi kontrol etmelisiniz. Hayata adapte olarak olayları rahat karşılayabilirsiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ