Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (18 ŞUBAT 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bu pazar günü itibarıyla Güneş ve Merkür Balık burcuna geçecek. Önümüzdeki günler kimliğimizde hassas, romantik ve düşünceli taraflarımız ortaya çıkabilir. İletişimimizde de mantıktan ziyade duygusal yönlerimizle hareket edebiliriz. Kendimizden çok başkalarını düşünmeye meyilli olabiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Dinlenmek, yaptıklarınızı gözden geçirmek için uygun bir süreçten geçeceksiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Kimliğinizi takım işlerinde kullanacaksınız. İşteki profesyonelliğinizi, deneyimlerinizi yeni alanlara ve değişik iş fırsatlarına aktarmanın zamanı gelmiş.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Şu sıralar kendinizi işinizde göstermeye başlayacaksınız. Toplum önü işlerinizde başkaları için yapacaklarınızla daha çok görünür hale geleceksiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi dış ortamlarda, iş seyahatlerinde, medya işlerinde ve hukuki konularda ortaya koyacaksınız. Yurtdışı bağlantılı işleriniz devreye giriyor.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün itibarıyla ortak parasal konular önem kazanacak. Aile hayatınızda ortak birikimlerinizin, harcamalarınızın, ödemelerinizin üzerine eğilebilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün itibarıyla özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz önem kazanıyor. Hayatı ilişkileriniz üzerinden okuyacak, bu alanda denge kurmak isteyeceksiniz.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve hizmet hayatınızın üzerine eğilebilirsiniz. Önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Sağlığınızı ön planda tutmanız gerekecek bir döneme girebilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınız, çocuğunuz veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Fedakâr yapınız sayesinde aşkta aradığınızı bulabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşlerinizi evinizden yürütecek ve yuvanızla daha çok ilgileneceksiniz. Ev alım-satım işleriniz için güzel fırsatların karşınıza geleceği bir dönem olacak.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlginizi ve kendinizi yakın çevrenizde olup bitenlere çevireceksiniz. İletişim becerileriniz artarken, satış, reklam ve pazarlamada kendinizi gösterebilirsiniz.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugünden sonra tamamen parasal konulara odaklanacaksınız. Kafanız yaratıcı çalışacak ama biraz kararsız kaldığınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinize olan güveniniz ve iletişim becerileriniz gelişmeye başlıyor. Konuşmaktan, paylaşmaktan, fikirlerinizle dikkat çekmekten mutlu olabilirsiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ