Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İki iş kazasında feci ölüm

        Olay, Gebze ilçesi Tavşanlı Mahallesi'nde bulunan bir kauçuk bir fabrikasında meydana geldi. Seyid Ali Salimof, çalıştığı fabrikada temizlik yapmak için parçalama mikserinin içerisine girdi. Bu sırada Saliof'dan habersiz olan işçilerden biri, makineyi çalıştırdı. Durumu fark eden işçiler, makineyi durdurup, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri, makinede sıkışan Salimof'un yaşamını yitirdiğin belirledi.

        DHA'nın haberine göre, itfaiye tarafından çıkarılan Salimof'un cesedi morga kaldırılırken, firma yetkilisi Y.Ç. gözaltına alındı.

        YEM KARMA MAKİNESİNE DÜŞTÜ

        Merkeze bağlı Yazıköy'de oturan evli ve 1 çocuk babası Emrah Gündüz, bugün saat 17.00 sıralarında evinin yanındaki ahırda traktör milinin hareket ettirmesiyle çalışan makinede yem karmaya başladı. Bu sırada dengesini kaybeden Emrah Gündüz, yem karma makinesine düştü.

        Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Makinende sıkışan Emrah Gündüz'ün yaşamını yitirdiği belirlendi. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan Gündüz´ün cesedi, morga kaldırıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ