Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İstanbullu Gelin 25. bölüm fragmanı: Faruk ve Süreyya...

        Faruk ve Süreyya'nın aşk hikayesini konu edinen İstanbullu Gelin dizisi, yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümü öncesinde 25. bölüm fragmanı izleyicilere sunuldu. Peki İstanbullu Gelin 25. bölümünde neler yaşanacak? İşte İstanbullu Gelin 25. bölüm fragmanı ve detaylar.

        İSTANBULLU GELİN 25. BÖLÜM FRAGMANI

        İstanbullu Gelin 25. bölümüyle yarın akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Yeni bölümde neler yaşanacağını araştıran izleyiciler, İstanbullu Gelin 25. bölüm fragmanı ile yeni bölüm hakkında ipuçları edindi. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında gazetede çıkan bir haber, tüm konak halkını şok ediyor. İşte İstanbullu Gelin 25. bölüm fragmanı;

        24. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        İstanbullu Gelin dizisinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen 24. bölümünde;

        Yaşanan korkunç olay sonrası Süreyya ve Faruk cehennem azabı yaşamaktadırlar. Esma, Garip’ten gelen telefonla hayatının en büyük defterini kapatmaya hazırlanırken bambaşka bir oyunun içine düşer.

        Başı belaya giren Murat’a ise hiç beklemediği birisi destek çıkar. Dilara, Reyhan’ın sözlerinden rahatsızdır. Küçük bir tartışma, Adem’in evinde inanılması güç olayların yaşanmasına sebep olur.

        Günün sonunda Fikret’in yapacağı hamle herkes için çok tehlikeli olacaktır.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ