Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BASKETBOLŞampiyonlar Ligi Son 16 Turu K Grubu'nda oynadığı ilk iki maçı kaybettikten sonra evinde Yunan temsilcisi Peristeri'yi 93-88 mağlup eden Pınar Karşıyaka, çeyrek final iddiasını sürdürdü. Euroleague tarihinin en önemli oyuncularından, Yunanistan Milli Takımı'nın da antrenörü olan Vasilis Spanulis'in çalıştırdığı rakibini müthiş bir taraftar desteğiyle yenen Kaf-Kaf yarıştan kopmadı. Grupta ilk 3 maçlar sonunda 3'te 3 yapan İsrail ekibi Hapoel Jerusalem liderliği alırken, İspanya'dan Tenerife'nin 2, Karşıyaka'nın 1 galibiyeti bulunuyor. Peristeri ise 3'te 0 çekti.

        Gruplarda ilk 2 sırayı elde edecek ekiplerin çeyrek finale çıkacağı organizasyonda kalan 3 grup maçını deplasmanda oynayacak Pınar Karşıyaka, 6 Mart'ta Peristeri, 13 Mart'ta Tenerife'ye konuk olup, 19 Mart'ta Hapoel'le oynaması gereken iç saha maçını İsrail'deki savaş nedeniyle Bosna Hersek'te yapacak. Kalan haftalarda Avrupa deplasmanlarındaki 11 maçlık yenilgi serisine son vermeye çalışacak Karşıyaka'da Antrenör Ufuk Sarıca, "Önümüzdeki 3 maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

         

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Ergin KARATAŞ / İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler