Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş'ta, depremlerden etkilenen gazetecilere Basın İlan Kurumu (BİK) ve AFAD tarafından bilgisayar, fotoğraf makinesi, yazıcı ve büro malzemesi desteği verildi.

        Gaziantep BİK Şube Müdürü Hikmet Said Güngör, AFAD İl Müdür Yardımcısı Ümit Doğan, Kahramanmaraş İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde düzenlenen programda depremzede gazetecilerle bir araya geldi.

        Şube Müdürü Güngör, yaşanan felaketin tüm meslek gruplarını olumsuz etkilediğini belirterek, AFAD işbirliğiyle Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren BİK'e kayıtlı 15 medya kuruluşuna gazetecilik faaliyetlerini yürütebilmeleri için fotoğraf makinası, yazıcı, kamera ve büro malzemesi desteği sağlandığını ifade etti.

        Doğan da gazetecilerin deprem döneminde şehirden ayrılmayarak önemli görevler üstlendiğini belirterek, sıkıntıların aşılması sürecinde emeği geçenlere teşekkür etti.

        Konuşmaların ardından gazetecilere ekipmanları teslim edildi.​​​​​​​​​​​​​​

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler