Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kalbimin Sultanı 3. yeni bölüm fragmanı! İşte Kalbimin Sultanı'nın merak uyandıran fragmanı

        Bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı dizisinin Başrollerinde , Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın yer aldığı Kalbimin Sultanı, bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalsı aşkını ele alıyor. Star TV'de dün akşam yayınlanan yeni bölüm ardından 3. bölüm fragmanıda yayınlandı. İşte fragman!

        KALBİMİN SULTANI 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        KALBİMİN SULTANI OYUNCU KADROSU

        Kalbimin Sultanı projesinde Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova ikilisine, Emel Çölgeçen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncel Salman, Taner Rumeli, Bülent Seyran, Sadi Celil Cengiz başta olmak üzere Rusya’da birçok önemli projede yer almış Shcherbina Dmitry, Rudensky Andrey, Sokolovsky Alexander gibi Rus ve Türk başarılı oyuncular eşlik ediyor.

        KALBİMİN SULTANI SON BÖLÜM ÖZETİ

        Anna ile Sultan’ın yakınlaşması, Hoşyar’ın tüm oklarını Anna’ya yöneltmesine sebep olur…

        Sultan divan’da köklü değişiklikler yaparken, Namık Paşa’yı sır katibi yaptığını herkese ilan eder. Yeniçeri Ocağı’nda yapılan bu köklü değişikliklerHalit Efendi ve Esma Sultan’ın hoşuna gitmemektedir.

        REKLAM

        Anna, çocuklara ders vermeye çalışırken Saliha büyük bir direnç göstermektedir, Anna’nın bu durumu sarayda başarısızlık olarak anılmaya başlamıştır.

        Esma tahta çıkma mücadelesinde, Mahmud’u zayıf gösterecek her yola başvurmaktadır. Anna ile Sultan’ın yakınlaşması, Hoşyar’ın tüm oklarını Anna’ya yöneltmesine sebep olur. Hoşyar’ın Anna için bir planı vardır…

        Haberi Hazırlayan: Ümit Gündoğdu
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ