Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla konser düzenlenecek.

        Çatalzeytin Cumhuriyet Meydanı'nda 28 Ekim'de sanatçıların katılımıyla düzenlenecek konserin ardından, havai fişek gösterisi yapılacak.

        Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, gazetecilere, Kurtuluş Savaşı'nın Cumhuriyet ile taçlandığını söyledi.

        Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılının coşkuyla kutlanacağını dile getiren Demir, "Cumhuriyet'imizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ün liderliğinde ilan edilen Cumhuriyet, ülkemizin bağımsızlığını ve demokrasiyi simgeleyen dönüm noktasıdır. Cumhuriyet'imizin 100. yılında Türkiye Yüzyılı hedefinde elde edeceğimiz başarılar, ülkemizi daha da ileriye taşıyacak ve gelecek nesillere daha güçlü Türkiye bırakma kararlılığımızı ortaya koyacaktır.

        Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını kutlarken, ulusal değerlerimize ve demokratik ilkelerimize olan bağlılığımızı sürdürecek ve geleceğe umutla, inançla, azimle yürüyeceğiz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler