Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, FIBA Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçına çıkacak Melikgazi Kayseri Basketbol'a destek için taraftarı karşılaşmaya davet etti.

        Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, Melikgazi Kayseri Basketbol'un yarın İngiliz ekibi London Lions ile önemli bir maça çıkacağını belirterek, ilk maçta avantajlı bir skor alınması için taraftar desteğinin önemli olduğunu aktardı

        Kayserilileri maça davet eden Palancıoğlu, şunları kaydetti:

        "Melikgazi Kayseri Basketbol takımı başarıları ile bizleri mutlu etmeye, gururlandırmaya devam ediyor. FIBA Avrupa Kupası son 16 turunda Macaristan temsilcisi NKA Universitas Pecs'i yenerek adını çeyrek finale yazdıran Melikgazi Kayseri Basketbol'un rakibi London Lions oldu. Takımımız, London Lions'u yenerse yarı finalde aynı grupta yer aldığı Letonya ekibi TTT Riga ile sahaya çıkacak. Yolun sonu şampiyonluk olacak inşallah. Melikgazi olarak spora ve sporcuya desteklerimiz her zaman devam edecek. Takımımıza bu zorlu mücadelede başarılar dilerim."

        Karşılaşma yarın saat 18.30'da Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu'nda oynanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler