Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Semih Kılıçsoy, Avrupa'nın zirvesinde - Beşiktaş Haberleri

        Gol sorunu yaşayan Beşiktaş'ta bu sezon sahne alan Semih Kılıçsoy, rakamlarıyla Avrupa devlerinin gençlerini de geride bıraktı.

        2024 yılında Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 8 maçta 7 kez fileleri havalandırma başarısı gösteren genç yetenek; İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya, Fransa ve Türkiye'nin en üst seviye liglerinde, 23 yaş altı futbolcuların en golcüsü oldu.

        REKLAM

        Kartal'ın cevheri, ayrıca Süper Lig'de 2024 yılında 7 gol ve 2 asist ile bu dönemde 12 golün 9'una direkt katkı sağlayarak; takımının gollerine en fazla katkı eden oyuncu konumuna erişti.

        BONSERVİS BEKLENTİSİ BÜYÜK

        Öte yandan Siyah-Beyazlı camia, özkaynağından yetişen 18 yaşındaki futbolcusundan rekor bir bonservis bedeli elde etmeyi hedefliyor.

        Başta Borussia Dortmund ve Tottenham olmak üzere Avrupa'nın dev kulüplerinin takip ettiği Semih için yönetim; EURO 2024'te de başarılı performansını devam ettirmesi halinde kapıyı çalan kulüplerden önemli bir rakam talep edecek.

        Bu sezon 22 resmi karşılaşmaya çıkan yetenekli hücumcu, takımına bin 94 dakikada 9 gol ve 1 asistlik skor katkısı verdi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ