Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi Belediyesine bağlı ekiplerin kırsal mahallelerde yürüttükleri yol, çevre düzenleme ve taziye yeri yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

        Çalışmalar kapsamında TombakZile Mahalleleri arasındaki çöken bağlantı yolunun dolgusunu yaptıktan sonra sıcak asfalt serimi yapan ekipler, Gazi Mahallesindeki yeni yol açma çalışmalarına ise hız kesmeden devam ediyor. İncesu Mahallesinde deforme olan parke yolları yeniden yapan ekipler ayrıca Zile ve Çaylıca Mahallelerindeki taziye yeri yapım çalışmalarında da sona yaklaştı. Çalışmaların tam gaz devam ettiğini ifade eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, program dahilinde diğer mahallelerde de ihtiyaca göre çalışmaların devam edeceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler