Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocaeli'deki avukat cinayetinde eski dava şüphesi

        Kocaeli'nin İzmit ilçesinde avukat Mehmet Samim Geredeli'yi ofisinde 4 kurşunla öldüren ve kayıplara karışan şahsın, cinayeti eski bir dava yüzünden işlediği iddia edildi.

        İHA'nın haberine göre, İzmit Fethiye Caddesi üzerindeki bir iş yerinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda 4. kattaki Geredeli Hukuk Bürosu'na giden 3 kişi, avukat Mehmet Samim Geredeli'yle görüşmek istemişti. İlk kez hukuk bürosuna geldiği iddia edilen Serhat Abdullah S. isimli şahsın, avukat Geredeli'nin odasına girdikten kısa bir süre sonra ise odadan 4 el silah sesi yükselmişti. Geredeli'yi silahla öldüren Serhat Abdullah S. ve yanındaki iki 3 kişi daha sonra geldikleri otomobille kayıplara karışmıştı.

        REKLAM

        "BİZİ ZARARA UĞRATTIN"

        Şahısların odadan hızla çıkmasının ardından içeri giren sekreter ise avukat Geredeli'nin kanlar içinde yerde yattığını görünce 112 Acil Yardım ekiplerine haber vermişti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise Geredeli'nin öldüğünü belirlemişti. Daha sonra polis ekiplerince yapılan incelemede, şahsın büroya geldiğinde direkt Geredeli'nin odasına daldığı ve içeride "20 yıl önce dedemin bir davasına bakmıştın. Bizi orada büyük bir zarara uğrattın" dediği, Avukat Geredeli'nin kimlik sorması üzerine şahsın belindeki silahı çekerek 4 el ateş ettiği öğrenildi.

        Öte yandan olayı gerçekleştirildiği tespit edilen tehdit ve şantaj suçundan 2007'de girdiği cezaevinden 2014 yılında tahliye olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ