Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Odyakmaz ve Kocaeli Bölge Müdürü Murat Özdil ile bir araya geldi.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, SEDAŞ yönetimini makamında ağırlayan Vali Yavuz, kentte yaşanan elektrik kesintilerinin en aza indirilmesi için 2024 yılı içerisinde tamamlanması planlanan projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        İl genelinde yapılan ön değerlendirmeler doğrultusunda 12 ilçede trafo, şebeke düzenleme ve yenileme, alternatif besleme, yeraltı işleri, aydınlatma, ek tesis ve hat yenileme gibi yapılması planlanan 87 proje hakkında bilgi veren SEDAŞ yetkilileri, belli plan ve program çerçevesinde çalışmaların tamamlanacağını, bu sayede şikayet ve sıkıntıların en aza indirileceğini anlattı.

        Yavuz, yapılacak toplam 87 projenin bir an önce tamamlanmasını, hizmete alınmasını ve yaşanan sıkıntıların sonlandırılmasını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler