Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor ajda pekkandan tarkana övgü

        Ajda Pekkan, her hafta pazartesi günleri 21:00-23:00 arasında yayınlanan programın bu haftaki konuğu oldu. İki saat boyunca keyifli bir sohbet gerçekleştiren Pekkan, kendisi hakkında programın Facebook ve Twitter hesapları üzerinden sorulan soruları da yanıtladı.

        ‘SILA ÇOK KARAKTERİSTİK’

        Samsun Demir’in geçtiğimiz günlerde Sezen Aksu’yla yaptığı bir görüşmede Aksu’nun söylediği ‘İstanbul’a ilk geldiğimde Ajda Pekkan’ı dinlerdim’ sözlerini aktarması üzerine Pekkan ‘Sezen Aksu’nun kendine göre kıvrımları olan öyle bir sesi var ki, biz birbirimizi örnek almış olabiliriz ama iyi ki aynı şeyi yapmadık. Onun Türk halkına daha hitap eden sesinin harika bir tınısı var’ yorumunu yaptı. Pekkan, Kayahan’dan da Gönül Sayfam’ı canlı seslendirerek ünlü ustaya acil şifalar diledi. Yeni albümünde birlikte çalışacağı pop dünyasının genç yıldızları Sıla ve Gülşen’e de iltifatlarda bulunan Süperstar “Sıla çok nev-i şahsına münhasır bir yorumcu. Kendi enerjisini kendi yaratıyor. Çok karakteristik. Popülist takılmamasını seviyorum. Gülşen’in de en büyük şansı beste yapıp söz yazması. Arabesk ve kırık bir sesi var. Beni hoplatıyor, zıplatıyorsa çok başarılıdır” dedi.

        ‘Allah onu güzel yaratmış’

        YAKAR Geçerim’ isimli Tarkan şarkısıyla uzun süre dillerden düşmeyen bir çalışmaya imza atan Ajda Pekkan, Tarkan hakkında da övgü dolu sözler sarf etti. Pekkan “Tarkan, böyle bir güzel şarkıyı nasıl yarattıysa, Allah’ın onu yarattığı gibi. İnşallah yine öyle güzel bir parça yakalarız. Slow bir şey yapsak Lionel Richie-Diana Ross gibi fikir olarak çok güzel olur. Bunu düşünelim” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ