Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Özlem Yıldız'dan çok konuşulacak açıklamalar

        Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Özlem Yıldız, Söylemezsem Olmaz programına çok özel açıklamalar yaptı.

        Ünlü sunucu hayatına dair merak edilen soruları içtenlikle cevapladı. Evli iş adamı Mustafa Elgin ile yaşadığı yasak aşk nedeniyle çok tepki çeken Yıldız, "İsteğim dışında gelişen, hiç tahmin etmediğim olaylarla karşı karşıya kaldım" yorumunda bulundu.

        Özlem Yıldız'ın açıklamaları şöyle;

        "ÇOK ÇEKEMEYENİM VAR"

        Hep istediğim şeyler oluyor şu anda hayatımda. Çok çekemeyenim var. Ben kendi halinde yaşayan biriyim, çok büyük hırsları olan ve başkalarının ekmeğiyle oynayan biri değilim. "Aman bu kız mutlu olmasın" , "Aman bu kız hiç işe gitmesin" diye düşünen insanlar var. Ama ben konuşmuyorum, işlerim konuşuyor bu ara. Dostum dediğim, yanında gezdiğim, içimi döktüğüm çok az arkadaşım kaldı. Bundan dolayı da çok mutluyum çünkü bunu ben istedim. Çok zarar gördüm.

        "HİÇ TAHMİN ETMEDİĞİM OLAYLARLA KARŞI KARŞIYA KALDIM"

        Yaşananların ardından tekrar ayağa kalkıyorum. Ben özel hayatıyla gündeme gelme peşinde olan bir insan değilim. Sanki hiçbir iş yapmıyorum da, yalnızca özel hayatımla gündeme geliyorum gibi bir durum ortaya çıktı. İsteğim dışında gelişen, hiç tahmin etmediğim olaylarla karşı karşıya kaldım.

        Bir giyim firmasının varisiyle aşk yaşadığı iddia edilen Özlem Yıldız hakkında çıkan aşk iddialarını reddetti:

        "HAYATIMDA ÖZEL BİRİ YOK"

        Bu duyumu son zamanlarda çok sık alıyorum. Ama kendisi çok yakın arkadaşım. Henüz hayatımda aşk yok. Hayat sürprizlerle dolu, ne olur bilmiyorum ama şu an hayatımda özel biri yok. Bir kere olumsuz bir şey yaşayıp da çocuk sahibi olan bir kadın olarak hemen evlilik kararı alabileceğimi sanmıyorum. Hayatımdaki en önemli şey oğlum. Evleneceğim ya da evlenmeyeceğim demiyorum.

        Ekranlara geri döneceğinin müjdesini de veren Özlem Yıldız, yakın zamanda bir yarışma programıyla ekranlarda olacağını açıkladı:

        "YERLERDE YUVARLANARAK GÜLÜYORUZ"

        Bir yarışma programıyla ekranlara dönüyorum. O kadar eğleniyorum ki; sanki işe değil kafa dağıtmaya gidiyorum. Yarışmanın ekibinde Yavuz Seçkin, Bülent Serttaş, Tulu Çizgen gibi isimler yer alıyor. Çekimler esnasında adeta yerlerde yuvarlanarak gülüyoruz. Bülent Serttaş inanılmaz eğlenceli ve komplekssiz bir insan. O eğlenince biz de eğleniyoruz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ