Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Deniz Seki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol aldı

        Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta Deniz Seki dizi sahnesiyle gündeme geldi. Bir yıldır tutuklu bulunan ünlü sanatçı, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için kameraların karşısına geçti.

        Deniz Çakır'ın rol gereği hapishaneye girmesi nedeniyle Bakırköy Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda gerçekleştirilen çekimler, Deniz Seki'nin koğuşunda tamamlandı. Ünlü sanatçının ekranların karşısına geçecek olması, bu hafta sosyal medya tarafından en çok konuşulanlar arasına girdi.

        "MAHKUMLARIN SESİ OLMAK İÇİN OYNADIM"

        Cezaevinde rol aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisiyle ilgili Menajeri Özgür Aras'a açıklamada bulunan ünlü sanatçı Deniz Seki, "'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı kabul etmemin tek nedeni mahkumların sesi olmak için. 2 gün boyunca kendimi özgür hissettim. Ne zaman çekim ekibi gitti, koğuşa geri döndüm mahkum Deniz oldum" dedi.

        Deniz Seki'nin menajeri Özgür Aras, cezaevinde 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde rol alan Seki'yi ziyaret ettiğini açıkladı. Deniz Seki'yle dizi üzerine konuştuklarını ifade eden Aras, Seki'nin diziyle ilgili görüşlerini paylaştı.

        'Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz' dizisinde rol alarak 13 aydır tutuklu bulunduğu cezaevinde ekran karşısına çıkan Deniz Seki, menajeri Aras'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

        "'Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz'ı kabul etmemin tek nedeni mahkumların sesi olmak için. Burada yardıma muhtaç insanlar var. Onların sesi olmak için. Cezaevlerinde çok kimsesiz, durumu iyi olmayan, görüşçüsü gelmeyen kader mahkumları var. Dizide diyaloglarım da hep bunların üzerine. Proje geldiğinde çok duygulandım. İzin almalarına çok şaşırdım. Güzel bir ekip, inanılmaz bir oyuncu kadrosu. Tüm ekibe tek tek teşekkür ediyorum. 2 gün boyunca kendimi özgür hissettim. Ne zaman çekim ekibi gitti koğuşa geri döndüm mahkum Deniz oldum."

        Deniz Seki 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde cezaevinde bestelediği şarkısını ilk defa söyledi. O sözler ise şöyle;

        BÜYÜMÜŞSÜNDÜR

        Aşkın içinden geçtiysen büyümüşsündür

        Rüzgar yönünü değiştirdiysen esmemişsindir, ılıksındır sen

        Bu neyin bedeli maalesef yanmadan sönmüyor insan

        Keşfe dalıp kendini seyrettiysen sen

        Hatıralarınla yüzleşmişsindir

        Mutlu olmayı hak ettiysen sabretmişsindir, sabretmişsindir.

        ÜNLÜLERİN DENİZ SEKİ TWEET'İ

        Bölümün yayınlanmasının ardından sosyal medya'da paylaşımlar artarken, ünlülerin büyük bir kısmı bu duruma kayıtsız kalmadı. İşte Twitter'dan atılan mesajlardan bazıları;

        Ayşe Duru

        Hüngür hüngür ağladım Deniz Seki'yi görünce Allah kimseyi oralara düşürmesin

        Ali Şen

        Bir an önce özgürlüğüne kavuşman dileğiyle gözyaşlarıyla izliyoruz

        Demet Akalın

        Canım Deniz sana aylar su kadar çabuk geçsin ağlattın bizi ama geçecek bugünlerde geçici

        Bengü

        Güzel Deniz...Güzeller güzeli Deniz...Sen ne kadar güçlü bi kadınsın Deniz!

        Gülben Ergen

        Deniz'i dizide oynatmayı düşünen, bunu gerçekleştiren, ona bu sevinci yaşatan yüreğiyle bin yaşasın

        ADALET BAKANLIĞI KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

        Adalet Bakanlığı, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin çekimi ve ceza infaz kurumlarında çekimi yapılan televizyon programları, yapımları ile ilgili çıkan haberlerle ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Çekimlerde gönüllü olmaları şartıyla sadece izin verilen programlarda hükümlüler rol almakta, tutuklulara ise hiçbir şekilde çekim izni verilmemektedir. Bu kapsamda ilgili prodüksiyon şirketinden gönüllü hükümlülerin rol alması için herhangi bir isim belirtilmeksizin izin istenmiş olup, kurumda bulunan hükümlülerin gönüllü olmaları şartı ile dilekçeleri alınarak rol almalarına izin verilmiştir" denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ