Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Emrah hastaneyi birbirini kattı

        Bir hastanenin restoranında karısı ve oğluyla birlikte yemek yiyen Emrah, bir anda karşısında o sırada Harun Kolçak için bekleyen basını görünce çılgına döndü. Sözcü'nün haberine göre, Emrah'ın güvenlik görevlileri ve hastane yönetimiyle birlikte gazetecileri hastaneden attırmaya çalıştığı iddia edildi. Ancak gazeteciler hastaneden çıkmamak için direnince bu defa Emrah ailesine başka bir yer gösterdi. Bir muhabirin Emrah’ın yanına giderek bu yersiz öfkesini anlamak üzere sorduğu soru karşısında iyice çılgına dönen şarkıcı ortalığı birbirine kattı.

        Ailesiyle ilgili haberler konusunda çok hassas olan ve özellikle oğlu Elyesa’nın yüzünü gazetecilerden saklamak isteyen Emrah’ın, gazetecilerin çocuğunun fotoğraflarını çekmek istedikleri için böyle bir tartışmaya girdiği tahmin ediliyor.

        EMRAH BABALAR GÜNÜ'NDE BÜYÜK OĞLUNDAN ÇARPICI BİR MESAJ ALMIŞTI

        Şarkıcı Emrah’ın aralarının bozuk olduğu bilinen oğlu Tayfun Erdoğan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Emrah’ın babalar gününü bu sözlerle kutlamıştı: “50 yıl da geçse belki görüşmeyeceğiz, konuşmayacağız kafamızı bile çevirmeyeceğiz ama ben bir insanım Allah’ın bana verdiği bir vicdan var annemin bana beslediği aşıladığı bir karakter var bugün sensiz geçireceğim 25 senelik bir Babalar Günüm belki de… Bu resmi paylaştım tek seni hissettiğim an bu andı çünkü seni ben esirgeyemem benim babam yok diyemem. Bir kere ALLAH affetmez her şeyden önce biyolojik babam olarak kalsın, öylede kalacaksın. BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN ADAM”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ