Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ünlüler ve magazinciler sokakta değil bowlingde kapıştı!

        BEGÜM ÇELİKKOL

        HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

        begumcelikkol@haberturk.com

        http://twitter.com/bcelikkol27

        Organizatör Emrah Öztürk tarafından düzenlenen Ünlüler ve Magazin Muhabirleri arası Bowling Turnuvası, önceki gün Atakent Arena Park Alışveriş Merkezinin içinde bulunan Strike Bowling'de yapıldı. Organizasyonun sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ve Fulya Sever üstlendi. Turnuvada Önder Bekensir, Şenol ipek, Yeliz Şar, Fulya Sever, Vatan Şaşmaz, Ozan Kaçmaz, Buket Dereoğlu, Bora Gencer, Hopdedik Ayhan ve Serdar Mercan gibi isimler ter döktü. Bu kadar ünlü olunca olay olması kaçınılmazdı.

        Önder Bekensir, turnuva salonuna Demet Akalın şarkısıyla karşılandı. Bekensir, duruma tepki göstermedi. Bir diğer ilginç sahne de oyuncu Yeliz Şar tarafından oluştu. Herkes oyun esnasında bowling ayakkabısı giyerken, Şar topuklu ayakkabılarla oynamayı tercih etti. Bu arada turnuvadaki magazin muhabirleri ünlülere baskın çıkmak için oldukça uğraş verdi.

        Aynı takımda olan Vatan Şaşmaz ve Önder Bekensir oyundaki kabiliyetlerini gösterirlerken; turnuvanın birincisi Ozan Kaçmaz oldu. İkincilik ipini ise Şenol İpek göğüsledi. Üçüncülük ünlüye değil TNT Magazin Muhabiri Nuri Altuntaş'a gitti. Dereceye girenlere Strike Bowling’ in sahibi işadamı Cihangir Şimşek tarafından özel olarak yaptırılan kupalar verildi.

        begumcelikkol@haberturk.com

        http://twitter.com/bcelikkol27

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ