Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Fatih'ten satılık 15 bin liraya at

        NİŞANLISINA DESTAN HEDİYE ETTİ

        Fatih Sultan Mehmed’in atını da satarlar! Faruk Aksoy, hasılat rekorları kıran Fetih 1453 filminde Fatih’in bindiği atı İpek Tuzcuoğlu’yla geçen ay evlenen Enver Selim Kurtoğlu’ndan kiraladı. Reis adlı at, filmde Fatih’i canlandıran Devrim Engin’in geçen yıl binicilik eğitimi aldığı Kemerburgaz’daki Alkuzu Binicilik ve At Pansiyonu’na getirildi. Kurtoğlu, bir süre sonra nişanlılık döneminde Tuzcuoğlu’na hediye ettiği Destan adlı tayı da aynı pansiyona bıraktı...

        ‘PROTOKOL YAPTIK’

        Aksoy Yapım yetkilileri çekimler boyunca atın bakım parasını pansiyona ödediklerini açıkladı. Alkuzu Binicilik ve At Pansiyonu’nun sahibi Figen Alkuzu ise Enver Selim Kurtoğlu’nun çekimler bitince Reis’in ve Destan’ın bakım ücretlerini ödemediğini iddia etti. Alkuzu, Kurtoğlu’yla bir protokolleri olduğunu, 5 ayda 10 bin lira borç biriktiğini, bu yüzden de Reis’i 15 bin liraya, Destan’ı ise 5 bin liraya satışa çıkardıklarını söyledi.

        “ATIMA KiMSE DOKUNAMAZ”

        İddialarla ilgili konuşan Enver Selim Kurtoğlu şunları söyledi: “Amerika’dan daha yeni döndük. Gördüm ve şoke oldum. Benim atıma iznim olmadan kimse dokunamaz. At, avrat, silah derler. Bunlar eşim İpek Hanım ünlü diye üzerimizden işletmelerinin reklamını yapıyorlar. Bunlar fırsatçı!”

        Uğur SOYSAL GAZETE HABERTURK HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ