Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Bu kadarına da pes!

        "Kayıp Şehir" dizisinin 'Kadir'i Nik Xhelilaj önceki gece kız arkadaşıyla birlikte Cihangir'deki bir kafede otururken objektiflere yakalandı

        HT MAGAZİN / BORA BAĞCIBAŞI

        Kız arkadaşıyla yemek yiyip kadeh tokuşturan Nik Xhelilaj' ın keyfi basın mensuplarının kendisini görüntülemesiyle kaçtı. Eliyle yüzünü kapatarak apar topar mekanın üst katına kaçan Xhelilaj, mekan çıkışı agresif tavırlarıyla dikkat çekti.

        Kız arkadaşını mekanın yan kapısından kaçıran oyuncu, elindeki su şişesiyle basın mensuplarına adeta savaş açtı. Elindeki su şişesini ağzına götüren Xhelilaj ağzına aldığı suyu basın mensuplarının üzerine boca etti. Neler olduğunu anlamaya çalışan basın mensupları lamaları bile kıskandıracak bir davranış sergileyen Nik Xhelilaj' a bu tepkisinin nedenini sorduklarında ise bu sefer elindeki şişeyi kendisini görüntüleyen fotoğraf makinaları ve kameraların üzerine boşalttı. Daha sonra umarsamaz bir şekilde yoluna devam edip uzaklaşan Nik Xhelilaj, kayıp şehrin laması rolünün altından başarılı bir biçimde kalkarken, bazı muhabirlerin makinası oyuncunun saldırıları sonucunda sırılsıklam olarak kullanılamaz hale geldi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ