Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin ‘Bir Baba Hindu’ Bursalı sinemaseverlerle buluştu

        YapımcılığınıBKM’nin üstlendiği, Sermiyan Midyat’ın yazdığı, yönettiği ve başrolünde yer aldığı ‘Bir Baba Hindu’ adlı film, önceki gün, Bursalı sinemaseverlerle buluştu.

        ‘Ateşböceklerine benziyorsunuz’

        Filmin gösteriminden önce başrolü paylaştığı Hintli güzel Nicole Faria’yla birlikte Bursalılarla samimi ve eğlenceli bir sohbete yelken açan Sermiyan Midyat, esprileriyle herkesi kahkahalara boğdu. Filmdeki ‘Bir Baba Hindu’ tezahüratını seyircilerle birlikte yapan Midyat, ayakta alkışlandı.

        Bursalılarla birlikte selfie çekmeyi de ihmal etmeyen Midyat, salonu hıncahınç dolduran seyircilere “Ne güzel oldu böyle. Ateşböceklerine benziyorsunuz. Çok tatlısınız” diye seslendi.

        Kahkahalar eşliğinde geçen film gösteriminin ardından duygusal bir konuşma yapan Midyat şunları söyledi: “Sizlerin kahkahalarıyla filmi izlemek çok güzeldi. Beraber güldük, eğlendik ama biraz da buruğuz aslında. Filmdeki rol arkadaşım Burak Satıbol Bursalı. Babası Doktor Faruk Satıbol dün burada toprağa verildi. Bu filmi Burak Satıbol’un babasına armağan ediyorum. Onun anısına olsun.”

        HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ