Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Kadir Doğulu, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi
        1

        Geçtiğimiz günlerde Dubai’de gözaltı şoku yaşayan Kadir Doğulu, “Dubai defteri benim için kapanmıştır. Sevenlerimiz davet ederse giderim ama bundan sonra tatile zor giderim’’ dedi.

        2

        HT Magazin'in haberine göre, arkadaşlarıyla birlikte gittiği Dubai’de havalimanında görevli polislerin kontrolüne takılan ve gözaltı şoku yaşayan Kadir Doğulu, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi.

        3

        Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden ünlü oyuncu, konu Dubai’de yaşadıklarına geldiğinde şunları söyledi: “Ben Dubai’yi güzel anılarla hatırlamak istiyorum. Bizim bir kabahatimiz yoktu. Sadece bizim değil onlarca insanın başına gelen bir olaydı. Biz sadece hakkımız olan soruları sorduk ve içeri alındık. Dubai defteri benim için kapanmıştır. Sevenlerimiz davet ederse giderim ama bundan sonra tatile zor giderim.”

        4

        ‘PROJE BİZE UYGUN OLMALI’

        Gazetecilerin rol aldığı dizinin erken final yapmasını hatırlatması üzerine “Erken değil, 22 bölüm oynadık. Keşke hep bu şekilde çalışsak da diğer projelere hazırlansak’’ diyen Doğulu, yeni bir projede eşi Neslihan Atagül’le birlikte rol alma ihtimali konusundaysa şunları söyledi: “Teklif geliyor ama kabul etmemiz için uygun bir proje olmalı. Birlikte yaptığımız ‘Fatih Harbiye’ dizisinin üzerinde bir proje olması lazım.”

        5
        6