Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Poyraz Karayel 69. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı Poyraz Karayel, 69. bölümüyle bu akşam ekranlara geldi. Yeni bölümde Poyraz, Ayşegül'ü yaklaşan tehlikeden koruyabilecek mi? İşte Poyraz Karayel 69. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        POYRAZ KARAYEL 69. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Poyraz ve Ayşegül, Çınar’ın İsa için ciğerini vereceği haberiyle kalakalırlar. Fakat olaylar Çınar’ın beklediği gibi gitmez. Çınar’ın doktordan duydukları herkesin mutluluğunu yarım bırakır. Ama Çınar, geçmişindeki günahının vicdan azabıyla Nevra’ya rağmen her riski göze almaya kararlıdır.

        Bahri, Sadreddin ve Despina’nın arkasından çevirdiği dolapları keşfeder. Üstelik Despina’nın Tefeciyle görüşmüş olması Bahri’yi iyice delirtir. Bahri’nin ceza kesmesinin zamanı gelmiştir...

        Mümtaz, Poyraz’a Girişim’in hedefindeki yeni ismin Ayşegül olduğunu söylemez. Fakat Poyraz, Ayşegül için yaklaşan tehlikeyi yine de keşfeder.

        Ama Ayşegül’ü nasıl koruyacaktır? Katili nasıl durduracaktır?

        Poyraz tam her şeyi yoluna koyduğunu sandığı anda gerçeği öğrenir. Şimdi Ayşegül’ün hayatı için zamanla bir yarış başlamıştır...

        POYRAZ KARAYEL 68. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Poyraz ve Ayşegül ilk kez birbirlerinin acı dolu iki yılını öğrenmiş, özlemle sarılmışlardır. Ama kötü sürprizler yüzünden çok uzun hasret gideremezler.

        İsa’ya acil olarak karaciğer nakli yapılması gerekmektedir. Uygun verici bulunamazken İsa’nın zamanı azalmaktadır. Bu sırada Poyraz ise Halil’in peşine düşmüştür. Poyraz Halil’i takip ederek örgütün bir sonraki hamlesini öğrenir. Ama bu hamleyi durdurmak kolay olmayacaktır.

        Ayşegül ise derede ölen çocukların başına gelenleri araştırmaya devam eder. Bu yolda tehlikeli adımlar atacaktır. Poyraz’la ilk kez yakınlaşan Ayşegül, Çınar’la ilgili bir kararın eşiğine gelir. Ama Çınar’ın Ayşegül’e bir sürprizi vardır...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ