Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gülümse Yeter 19. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Gülümse Yeter 19. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Yeni bölümde aralarındaki buzları eriten Kemal ve Gül, aşklarını kaldığı yerden yaşamaya devam edecek. İşte Gülümse Yeter 19. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        GÜLÜMSE YETER 19. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Yasemin'in Cem'in şirketinde işe başlaması Sarp'ı çok şaşırtırken Alara bu durumdan hiç memnun olmaz. Sarp'ın Yasemin'i Cem'den kıskanması şirkette yeni olaylara sebep olur.

        Yasemin, Alara'nın verdiği işi yapmakta zorlanınca yardımına Sarp koşar. Bu yardımla Sarp ve Yasemin arasındaki buzlar erirken Yasemin'in Alara'yla ilgili gerçekleri öğrenmesi ikili arasına yeni mesafeler sokar. Yeniden başlamaya karar veren Kemal ve Gül, aşklarını doludizgin yaşarlarken Kemal daha fazla beklemeden Gül'e bir sürpriz hazırlar.

        Hasan Efendi'nin vicdan azabıyla Neriman'a merhamet göstermesi mahallede dedikoduları artırır. Hasan Efendi, Tevfik'le bir olup Neriman'a karşı gizli bir oyun oynar. Nermin'in Alo Gün işini duyan Lütfü, paranın kokusunu alınca olaya dahil olacaktır...

        GÜLÜMSE YETER 18. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Sarp'ın evlilik teklifine evet diyen Yasemin mutluluktan havalara uçar. Ailelerine açıklamak için sabırsızlanan Yasemin ve Sarp bir yandan da onay alıp alamayacakları konusunda endişelenirler. Bu sırada Yasemin kendini Ayten'e sevdirme yolları ararken hiç beklemediği bir anda çıkıp gelen Alara, kafasında soru işaretleri oluşturur.

        Yasemin'i ikna etmeye çalışan Cem, çareyi geçmişi düzeltmeye çalışmakta arar. Bahar, oğlu için geri adım atmak zorunda kalır. Neriman'ın evlendirme programına çıkıp aşkını ilan etmesiyle Hasan Efendi mahalleliye karşı zor durumda kalır. Neriman'a karşı düşüncelerini açıkça dile getiren Hasan Efendi hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır, bu tepkiyle işler daha da sarpa sarar.

        Ayten'in komşusuna yardım etmesi Nermin'in aklına iş planları getirir. Oturduğu yerden para kazanmak için Ayten'i kullanmaya çalışan Nermin işleri büyütmeye karar verir. Ayten ise bu iş birliğini Ahmet'ten saklar. Ahmet tamirhanede Lütfü ise şirketteyken evde olanlardan habersiz kalırlar. Seçil'in gidişiyle rahat bir nefes alan Kemal, Gül'e olan gerçek hislerini açıklayıp yeniden başlamayı teklif eder.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ