Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Arka Sokaklar 430. son bölümde Oktay'ın zor kararı!

        Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi ünlü isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisi 430. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde ekip, Malik Botan’ı bulmaya çok yaklaşmıştır. Evine baskın yapmaya hazırlanırlar. Bunu öğrenen Malik çığırından çıkar ve onları ortadan kaldıracak en büyük hamleyi yapmaya hazırlanır. İşte Arka Sokaklar 430. yeni bölüm fragmanı ve bölüm tüyoları...

        YENİ BÖLÜMDE OKTAY'IN ZOR KARARI!

        Oktay kız kardeşinin hala ortaya çıkmamasından dolayı gergindir. Müjde, istihbaratın ayarladığı gizli evlerden birinde saklanır. Abisi izine bile rastlayamaz. Kenan ve adamları, Müjde’yi tuzağa düşürüp yakalamak üzerelerdir. Son anda ellerinden kaçırırlar. Samir isimli terörist, askeri bir araca pusu kurar. Çok sayıda sivil ve asker hayatını kaybeder. Olayı öğrenen herkes dehşete düşer. Rıza Baba ve ekibi bu olayın yakasını bırakmaz. Saldırganın peşine düşerler.

        REKLAM

        Ekip, Malik Botan’ı bulmaya çok yaklaşmıştır. Evine baskın yapmaya hazırlanırlar. Bunu öğrenen Malik çığırından çıkar ve onları ortadan kaldıracak en büyük hamleyi yapmaya hazırlanır. Kardeşini kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır olan Oktay’ı maşa olarak kullanmaya karar verir. Oktay için iki seçenek vardır. Ya kardeşinden vazgeçecek ya da Rıza Baba ve ekibini arkasından vuracaktır.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ekip, Sezgin’den kurtulmuştur. Oktay Ocak’ın ise, İstihbarat Şube Komiseri olduğunu öğrenmişlerdir artık. Oktay, Musa’yı yakalamış ve konuşturmuştur. Rıza Baba’nın suçsuz olduğu ortaya çıkar. Yeşim, Sezgin’in öldüğünü öğrenir. Oktay, Kenan davası kapanana kadar ekibimize dahil olur.

        Rıza’da aklanmış ve görevinin başına dönmüştür. Arif Müdür, silahını ve rozetini geri verir. Kenan ve Yeşim, Yaser’le yüklü bir silah kaçakçılığı işine girerler. Oktay, Kenan’ın anlaşmalarını muhbir aracılığıyla öğrenir. Kenan’ın tüm pis işlerinin yazdığı defteri de ele geçirirler. Yaser’in Malik Botan adında, tüm örgütün korktuğu adamdan emir aldığını öğrenirler. Korkunç bir terör eylemi hazırlığı yapmaktadırlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ