Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'da yarın öğlenden sonra etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar, fırtına ve gök gürültülü sağanağa karşı uyarı yapıldı.

        Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, yarın öğleden sonra Manisa il genelinde güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına ile sağanak ve gök gürültülü sağanak görülmesi beklendiği belirtildi.

        Açıklamada yarın öğle saatlerinde başlaması beklenen yağışın aralıklarla perşembeye kadar süreceğine işaret edilerek şöyle denildi:

        "Manisa il genelinde kuvvetli, batı ve kuzey ilçelerinde Soma, Kırkağaç, Akhisar, Gördes, Gölmarmara, Saruhanlı, Salihli, Ahmetli, Turgutlu, Demirci ve il merkezi yerel olarak çok kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, taşkın, yıldırım, kuvvetli rüzgar, hortum, dolu yağışı riski ve ulaşımda aksamalar ile fırtınada ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler